15 Aralık 2012 Cumartesi

THE HOBBIT

0 yorum

Bugün annemle Hobbit'i izlemeye gittik.Geçenlerde Şafak Vaktine gitmiştim o zaman dikkatimi çekmişti ama bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum açıkcası.Yüzüklerin Efendisi'nin başıymış meğersem bu film.İlk kitap bu olmasına rağmen ilk  Yüzüklerin Efendisi çekilmiş.Ben Yüzüklerin Efendisi'ni izleyemedim ne yazıkki.Ama film tersten gittiği için bir sorun yok.Şubat tatilinde izlerim hepsini.

Hikayesi  Bu maceranın amacı ejderha Smaug'da olan bir hazineyi ondan almaktır. Cüceler bu tip şeylere çok düşkün olduğu için bu hazineyi isterler ve bunun içinde Gandalf'a onlarla gelmesini teklif ederler. Ancak Gandalf onlara her zaman eşlik edemeyeceğini söyler ve kendisi yerine Bilbo Baggins'i yanlarına almalarını teklif eder. Cüceler Gandalf'a güvendikleri için bunu kabul ederler.

Cücelerin bu hazineyi bu kadar istemesinin sebebi şudur: Eski bir cüce krallığı olan Yalnız Dağ'ı (Erebor'u) ejderha Smaug ele geçirmiştir ve çok önemli bir hazineye el koymuştur. Cüceler hem bu hazineyi, hem de Yalnız Dağ'ı (Erebor'u) geri almak için bir kafile toplar. Bu kafileyi toplayan kişi ise Thorin'dir. Thorin Cüceler'in ortak kralıydı ve kendisi de Yalnız Dağ'da (Erebor'da) doğmuştu. Bunun için bir kafile toplar; Balin, Dwalin, Gloin, Oin ve kız kardeşinin genç ve cesur oğulları Fili ve Kili. Ayrıca yetenekli ve cesur Moria kökenli Cüceler de bulmayı başarır. Bunlar; Ori, Dori, Nori ve Bifur, Bofur, Bombur'dur.

 
Bu şarkıya bayıldım!!!

 Bu da fragman gitmenizi tavsiye ediyorum !!!Kesinlikle izlemelisiniz.
hikaye

Essence Out Of My Mınd(haftanın ojesi)

0 yorum
Merhabalar uzun süredir sizinle sürdüğüm ojeleri paylaşamıyordum.Sonunda sınavlardan vakit bulup size çok sevdiğim bir ojeyi tanıtmak istedim.Karşınız da Out Of My Mınd!
Oje tam bir kış rengi ne açık ne de koyu bir mavi.İçinde sim yok fakat mavi ışıltılar var.
Yapı bakımında diğer Essence ojeleri gibi.Sürdüğünüz 2-3 saat boyunca oje çok hassas oluyor.Nereye dokunsanız ojeyi bozuyor.Bu yüzden birkaç defa üstüne sürmek zorunda kaldım.
Buna rağmen yine de ojeyi çok sevdim.Tam 3 kat şişedeki rengi vermesine yetiyor.Renk değiştirmiyor ama yapı bakımından duocrome ojelere andırıyor. :D
Ojem 5 gün kalıcılığını yitirmeden uçları hiç açılmada tırnaklarımda kaldı.
Renginden ve kalitesinden memnun kaldım ve çok sevdim.Umarım siz de beğenmişsinizdir.Musmutlu hafta sonları :))

 

ojem oLsun tek yanımda Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template